Αγορές και χωρίς πιστωτική κάρτα

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν αποστολή στο λεκανοπέδιο Αττικής

Life Care SL-A03TT

Life Care SL-A03TT

Life Care SL-A03TT | Ιατρικά Ορθοπεδικά Είδη

Λεπτομέρειες
Κωδικός 4661
 
Τιμή: 1350.00
Επιλογές
Ποσότητα

* Σχεδιασμένη με μια σειρά από μηχανικά χέρια μασάζ που μπορεί να κινηθεί προς τα πάνω και προς τα κάτω, και οδηγούνται από τέσσερις τροχούς και είναι αθόρυβη στη λειτουργία της.

* Πέντε τρόποι μασάζ είναι διαθέσιμοι, αυτοί είναι οι εξής: shiatsu, kneading, tapping, knocking, και συγχρόνως kneading/tapping.

* Μια πολύχρωμη οθόνη LCD παρουσιάζει τις λειτουργίες, τους τρόπους, τις διάρκειες, ταχύτητας και έντασηςς του μασάζ και άλλων τέτοιων πληροφοριών όπως το πλάτος των τροχών μασάζ και των θέσεων μασάζ.

* Αυτόματο μασάζ για το άνω μέρος του σώματος. (Υπάρχουν τρεις προαιρετικοί τρόποι για τον ώμο και το λαιμό, το ανώτερο σώμα, την πλάτη και τη μέση).

* Χειροκίνητο μασάζ του άνω σώματος προσφέρεται επίσης, με τρία είδη μασάζ διαθέσιμες θέσεις - γενικού, μερικού και σταθερού σημείου. Πέντε επιλέξιμες ταχύτητες προσφέρονται για κάθε τρόπο μασάζ. Τα μηχανικά χέρια μπορούν να προσαρμόζεται προς τα πάνω / προς τα κάτω όταν το μασάζ γίνεται με σταθερό τρόπο. Το πλάτος του συστήματος μασάζ μπορεί να ρυθμιστεί σε μεγάλο, μεσαίο ή στενά στο πλαίσιο των τρόπων μασάζ tapping, shiatsu και knocking.

* Μασάζ με αερόσακους: το μαξιλάρι του καθίσματος είναι εξοπλισμένο με 3 αερόσακους και το υποπόδιο εξοπλισμένο με 8 αερόσακους. Δύο δυνατά μασάζ είναι διαθέσιμα.

* Μασάζ δόνησης: το μαξιλάρι του καθίσματος μπορεί να παράγει μια ομάδα δονήσεων με 2 κεφαλές δόνησης-μασάζ.

* Αυτόματη ρύθμιση γωνίας: μετά την εισαγωγή κέρματος, η πλάτη και τα πόδια θα τοποθετηθούν αυτόματα σε άνετη θέση. Η καρέκλα μασάζ θα επανέλθει στην αρχική του θέση μετά από την καθορισμένη ώρα.

* Υπάρχει ένας ελεγκτής για τον καθορισμό του αριθμού των νομισμάτων και της διάρκειας μασάζ.

* Ο συνολικός αριθμός των κερμάτων που εισάγεται και της συνολικής διάρκειας μασάζ μπορεί να εμφανιστεί. * Εξοπλισμένο με επιλογή διαφορετικών νομισμάτων.

- See more at: http://anorthosis.com.gr : Life Care SL-A03TT
: *
: *
: *
Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα. (Εάν δε βλέπετε καμία εικόνα, παρακαλούμε ενεργοποιήστε την εμφάνιση εικόνων από τις επιλογές του browser και ανανεώστε αυτή τη σελίδα):


* Ο κωδικός διαχωρίζει μικρά κεφαλαία και θα πρέπει να εισαχθεί ακριβώς όπως φαίνεται από επάνω.
 

Σχετικά προϊόντα

Κριτικές πελάτη

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών για αυτό το προϊόν.

Προτεινόμενα Προϊόντα


tuv
Επικοινωνία

SERVICES ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 Ανώνυμοι πελάτες
Επικοινωνία
210 29 23 783


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες μας

Login
Login


Διαχείριση λογαριασμού & προβολή ιστορικού παραγγελιών

Εγγραφή
Εγγραφή


Αποκτήστε πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες

Προσφορές
Προσφορές


Δείτε τις προσφορές & ενημερωθείτε για τον τρόπο απόκτησής τους