Τηλέφωνο για παραγγελίες
Τηλέφωνο για παραγγελίες 210 29 23 783
Δευτέρα - Παρασκευή
Αρχική > Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η Εταιρεία

ΠΡΟΦΙΛKαλώς ήλθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) anorthosis.com.gr. Εδώ θα κάνετε τα ψώνια σας γρήγορα και ευχάριστα από το σπίτι ή το γραφείο σας βρίσκοντας χιλιάδες προϊόντα υγείας, φροντίδας και βελτίωσης ποιότητας ζωής. Το anorthosis.com.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2011 και προσπαθεί να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να καλύψει αξιόπιστα οποιαδήποτε ανάγκη σας σχετίζεται με τη φροντίδα σας ή τη φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία μας στο χώρο των ορθοπεδικών και των ιατρικών βοηθημάτων μας δίνουν την αυτοπεποίθηση ότι μπορούμε να σταθούμε υπεύθυνα δίπλα σας σε οποιαδήποτε ανάγκη ή επιθυμία σας.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ έχει σαν στόχο να προμηθεύει τους πελάτες της με υψηλής ποιότητος, πρωτοποριακά προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Η πείρα μας στην αγορά ορθοπεδικών και ιατρικών προϊόντων επιβεβαιώνει ότι εμμένουμε στην επιλογή των προϊόντων ώστε να συνδυάζουν την ποιότητα και λειτουργικότητα που απαιτεί ο χρήστης και την αποτελεσματικότητα που απαιτεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Προτεραιότητα όλων μας εδώ στην ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ είναι η ποιότητα και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων μας, η εξειδίκευση των συνεργατών μας αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Επίκεντρο μας πάντα είναι ο άνθρωπος και η βοήθεια που μπορούμε να του προσφέρουμε μέσα από τις υπηρεσίες μας. Στόχος μας να εξασφαλίσουμε μέσω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που προσφέρουμε και την άρτια τεχνογνωσία μας, υψηλή ποιότητα ζωής.

Το τμήμα Service που διαθέτουμε έχει στόχο την καλύτερη και ταχύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, με δυνατότητα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακά, είτε στον χώρο του πελάτη.

H ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ εφαρμόζει σύστημα ποιότητας, ήταν από τις πρώτες εταιρείες του χώρου που πιστοποιήθηκαν με την υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/1348 για την εισαγωγή, εμπορία, διακίνηση και τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων και μηχανημάτων.

Η δραστηριότητα της επιχείρησης σχετίζεται κυρίως με:

1. Επιδεσμικό – Ορθοπεδικό Υλικό
2. Ιατρικά μηχανήματα
3. Βοηθήματα κατ' οίκον νοσηλείας
4. Βοηθήματα ΑμεΑ
5. Αναλώσιμα Ιατρείου - Νοσοκομείου
6. Προϊόντα βελτίωσης ποιότητας ζωής και ευεξίας
Anorthosis Ορθοπεδικά - Ιατρικά - Νοσοκομειακά Είδη

tuv
Επικοινωνία

SERVICES ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 61 Ανώνυμοι πελάτες
Επικοινωνία
210 29 23 783


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες μας

Login
Login


Διαχείριση λογαριασμού & προβολή ιστορικού παραγγελιών

Εγγραφή
Εγγραφή


Αποκτήστε πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες

Προσφορές
Προσφορές


Δείτε τις προσφορές & ενημερωθείτε για τον τρόπο απόκτησής τους