Τηλέφωνο για παραγγελίες
Τηλέφωνο για παραγγελίες 210 29 23 783
Δευτέρα - Παρασκευή
Αρχική > Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


Δεκτοί τρόποι πληρωμής
1. Αντικαταβολή - Πληρωμή κατά την παράδοση του προϊόντος
3. Κατάθεση ή έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας
Αντικαταβολή

Για εσάς που προτιμάτε την πιο παραδοσιακή μέθοδο, μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας τη στιγμή της παράδοσής της από τον μεταφορέα στο μέρος που εσείς έχετε επιλέξει. Σε αυτή την περίπτωση όμως επιβαρύνεστε τα επιπλέον έξοδα αντικαταβολής.

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα χίλια (1000) ευρώ. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές). Σημειώνεται ότι οι ταχυμεταφορείς δεν είναι σε θέση να επιστρέψουν χρήματα, αν το ποσό που τους παραδοθεί υπερβαίνει το οφειλόμενο, οπότε φροντίστε να έχετε πάντοτε το ακριβές ποσό κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Για παραγγελίες 1500 € και άνω

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 1/1/2011 τα παραστατικά αξίας € 1.500 και άνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

Απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο

Στην anorthosis.com.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία Εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και Δραστηριότητα Επιχείρησης.

Πολιτική ασφαλείας & συναλλαγές με πιστωτική κάρτα

Το σύστημα κρυπτογραφεί τις πληροφορίες της κάρτας σας, για να σιγουρέψει ότι οι συναλλαγές σας μαζί μας είναι ιδιωτικές και προστατευμένες καθώς ταξιδεύουν μέσω διαδικτύου. Δεχόμαστε παραγγελίες μόνο μέσω Web browsers που επιτρέπουν επικοινωνία μέσω τεχνολογίας Secure Socket Layers (SSL) για παράδειγμα IE7, IE8, FF3, Chrome, Safari. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε αθέλητα να βάλετε μία παραγγελία μέσω μη ασφαλούς σύνδεσης. Το site είναι κρυπτογραφημένο και χάρη στην τεχνολογία SSL και εξασφαλίζει την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών που δίδονται από τον πελάτη κατά την τραπεζική συναλλαγή. Όλες οι τραπεζικές πληροφορίες είναι εμπιστευτικές.


tuv
Επικοινωνία

SERVICES ΑΕΡΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΩΝ

Επισκέπτες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 63 Ανώνυμοι πελάτες
Επικοινωνία
210 29 23 783


Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα & τις υπηρεσίες μας

Login
Login


Διαχείριση λογαριασμού & προβολή ιστορικού παραγγελιών

Εγγραφή
Εγγραφή


Αποκτήστε πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες

Προσφορές
Προσφορές


Δείτε τις προσφορές & ενημερωθείτε για τον τρόπο απόκτησής τους